Tack till er alla som är kunder hos oss på Annikas Redovisningsbyrå AB!

Semestern närmar sig nu med stormsteg, både vi och ni är välförtjänta av en lugn och avkopplande semester efter detta omvälvande Corona-år.

 

Semesterstängt

Vi kommer att hålla kontoret helt stängt V 30-31.
Våra semesterperioder finns noterade i kalendern på vår hemsida www.annikasredovisning.se/events/lista/

 

Vad har hänt hos oss senaste året?

Utbrottet av Covid-19 har ökat arbetsbelastningen otroligt mycket hos oss, men tillsammans har vi rett ut det.

Vi har haft besöksförbud på kontoret men vi hoppas att snart kunna öppna dörrarna igen då vi saknar alla härliga kundbesök! Pandemin har verkligen visat hur viktigt det är att vi har allt material i digital form, så vår digitaliseringsresa fortsätter vi att arbeta med! Vi har införskaffat nya system som hanterar leverantörsfakturor och kvitton. Vi är otroligt tacksamma att så många av er har valt att ansluta sig till dessa system, och ser fram mot att fler ansluter sig framöver.

Monica Fiege, Maria Källbom och Eva Billermark har slutat hos oss. Ulrika Palmér och Sofia Kawmi har börjat arbeta hos oss. Elin Magdesjö har blivit gravid –stort grattis till dig Elin ❤ Planerad födsel är i november så Elin finns kvar några månader till innan hon går hem på föräldraledighet.

Vi har låtit bygga en ny fin receptionsdisk, så när ni kommer och besöker eller ringer till oss blir ni proffsigt, glatt och vänligt bemötta av Ulrika. Ulrika avlastar oss alla otroligt mycket administrativt och är en starkt drivande kraft till vår digitaliseringsresa som de flesta av er har hoppat på!

Sofia Kawmi kommer i första hand att ta över Elins uppdrag under föräldraledigheten men också några andra uppdrag. Sofia är inte anställd som vikarie för Elin utan kommer att fortsätta förgylla vår tillvaro även när Elin är tillbaka från föräldraledigheten.

 

Leverantörs- och löneutbetalningar

Om vi sköter Era utbetalningar är det väldigt viktigt att alla fakturor/löneunderlag kommer oss tillhanda i god tid. Tag för vana att lämna in materialet första veckan efter varje månadsskifte.

Om ni anslutit er till vårt nya system för leverantörsfakturor (Ascendo) och låter leverantörerna skicka fakturorna direkt till oss kommer vi att kunna upprätthålla att alla fakturor betalas av oss även under semestertiderna.

Om ni inte anslutit er till systemet, eller inte ställt om så att fakturorna kommer digitalt direkt till oss, ber vi er att under semestern betala de fakturor som kommer för att undvika förseningsavgifter. Det är då viktigt att ni noterar på fakturan att den är manuellt betalt för att undvika dubbelbetalning.

 

Inlämning av material

Senast den 10:e varje månad behöver vi ha bokföringsmaterial för föregående månad och löneunderlag för utbetalning i innevarande månad. I de fall vi inte får materialet i tid är risken stor att vi inte hinner med, och då får Ni onödiga förseningsavgifter.

 

Kontaktuppgifter

Alla kontaktuppgifter finner Ni i foten på denna skrivelse samt på vår hemsida www.annikasredovisning.se/kontakta-oss/
Ni kan när som helst kontakta vem som helst av oss om Ni har några frågor.

 

Öppettider

Ni når oss säkrast under följande tider, helgfria vardagar:

Måndag 09:00-15:00
Tisdag 10:00-15:00
Onsdag 09:00-15:00
Torsdag 09:00-15:00
Fredag 09:00-14:00

Lunchstängt varje dag kl 12:00-13:00

Dag före röd dag stänger vi klockan 12:00

 

Ha en alldeles underbar sommar och njut av livet!

Sommarbrev 2021Annika, Carina, Madelene, Camilla, Ingrid, Elin, Ulrika och Sofia