Tack till er alla som är kunder hos oss på Annikas Redovisningsbyrå AB!

Semestern närmar sig nu med stormsteg, både vi och ni är välförtjänta av en lugn och avkopplande semester efter detta omvälvande Corona-år.

 

Semesterstängt

Vi kommer att hålla kontoret helt stängt V 30-31.
Våra semesterperioder finns noterade i kalendern på vår hemsida www.annikasredovisning.se/events/lista/

 

Vad har hänt hos oss senaste året?

Utbrottet av Covid-19 har ökat arbetsbelastningen otroligt mycket hos oss, men tillsammans har vi rett ut det.

Vi har haft besöksförbud på kontoret men vi hoppas att snart kunna öppna dörrarna igen då vi saknar alla härliga kundbesök! Pandemin har verkligen visat hur viktigt det är att vi har allt material i digital form, så vår digitaliseringsresa fortsätter vi att arbeta med! Vi har införskaffat nya system som hanterar leverantörsfakturor och kvitton. Vi är otroligt tacksamma att så många av er har valt att ansluta sig till dessa system, och ser fram mot att fler ansluter sig framöver.

Monica Fiege, Maria Källbom och Eva Billermark har slutat hos oss. Ulrika Palmér och Sofia Kawmi har börjat arbeta hos oss. Elin Magdesjö har blivit gravid –stort grattis till dig Elin ❤ Planerad födsel är i november så Elin finns kvar några månader till innan hon går hem på föräldraledighet.

Vi har låtit bygga en ny fin receptionsdisk, så när ni kommer och besöker eller ringer till oss blir ni proffsigt, glatt och vänlig