Tjänster

Vi på Annikas Redovisningsbyrå AB hjälper dig att fokusera på ditt företags kärnverksamhet istället för på ekonomiarbetet. Du kan med förtroende låta oss sköta den delen av ekonomiarbetet som du inte själv vill ägna din värdefulla tid åt. Alla klienter vill ha olika mycket hjälp – en del klienter väljer att sköta vissa delar av ekonomiarbetet själva medan andra låter oss vara deras ekonomiavdelning från början till slut. För att vi ska kunna utföra våra tjänster på ett proffsigt sätt är det viktigt att vi får in komplett material i god tid.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi träffas säkrast helgfri måndag – torsdag kl 09:00-15:00 samt fredag kl 09:00-14:00 på tel 011-400 31 30 eller e-mail kontakt@annikasredovisning.se
Dag före röd dag stänger kontoret kl 12:00

Löner

Om ni önskar hjälp med lönehanteringen kan vi erbjuda detta. Vi kan även ombesörja utbetalning av lönerna under förutsättning att vi har fullmakt till företagets bank-konto. Vi håller löpande kontroll över semesterlöneskulden och ombesörjer semesterårsavslutet. Om företaget är anslutet till FORA och/eller någon branschorganisation kan vi även ombesörja rapporteringen hit. Kompletta löneunderlag skall finnas oss tillhanda senast den 10:e varje månad.