Tjänster

Vi på Annikas Redovisningsbyrå AB hjälper dig att fokusera på ditt företags kärnverksamhet istället för på ekonomiarbetet. Du kan med förtroende låta oss sköta den delen av ekonomiarbetet som du inte själv vill ägna din värdefulla tid åt. Alla klienter vill ha olika mycket hjälp – en del klienter väljer att sköta vissa delar av ekonomiarbetet själva medan andra låter oss vara deras ekonomiavdelning från början till slut. För att vi ska kunna utföra våra tjänster på ett proffsigt sätt är det viktigt att vi får in komplett material i god tid.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi träffas säkrast helgfri måndag – torsdag kl 09:00-15:00 samt fredag kl 09:00-14:00 på tel 011-400 31 30 eller e-mail kontakt@annikasredovisning.se
Dag före röd dag stänger kontoret kl 12:00

Bokföring

Vi upprätthåller den löpande bokföringen åt våra kunder, allt enligt gällande lager och normer. Vi upprätthåller anläggningsregister samt utför automatiska periodiseringar, avskrivningar och automatkonteringar enligt de önskemål som finns för varje unik kund så att varje månads siffror är så rättvisande som möjligt. Komplett bokföring skall finnas oss tillhanda senast den 10:e varje månad.