Tjänster

Vi på Annikas Redovisningsbyrå AB hjälper dig att fokusera på ditt företags kärnverksamhet istället för på ekonomiarbetet. Du kan med förtroende låta oss sköta den delen av ekonomiarbetet som du inte själv vill ägna din värdefulla tid åt. Alla klienter vill ha olika mycket hjälp – en del klienter väljer att sköta vissa delar av ekonomiarbetet själva medan andra låter oss vara deras ekonomiavdelning från början till slut. För att vi ska kunna utföra våra tjänster på ett proffsigt sätt är det viktigt att vi får in komplett material i god tid.

Tveka inte att kontakta oss!

Vi träffas säkrast helgfri måndag – torsdag kl 09:00-15:00 samt fredag kl 09:00-14:00 på tel 011-400 31 30 eller e-mail kontakt@annikasredovisning.se
Dag före röd dag stänger kontoret kl 12:00

Kundreskontra/fakturering

Vi upprätthåller en komplett kundreskontra – oavsett om ni själva sköter faktureringen eller om ni anlitar oss till att skriva era kundfakturor. Vi ombesörjer ofta faktureringen åt våra kunder, både fasta fakturor som skickas ut periodvis, men också enstaka fakturor. Om ni skriver era fakturor själva, ombesörjer ni att kunden får sin faktura och ni lämnar sedan löpande in fakturakopior till oss så registrerar vi dem i reskontran. Om ni väljer att fakturera i Briljant Ekonomisystem via ASP-uppkoppling så registreras fakturorna direkt hos både er och oss, vilket ger ett mycket effektivt arbetssätt. Vi skickar betalningspåminnelser och räntefakturor till era kunder, och kan återrapportera till er de rapporter eller statistikuppgifter ni önskar.