Annikas Redovisningsbyrå startade 2005 och ombildades 2011 till ett AB. Vi har ingen ambition att växa oss stora, för oss är det viktigt att bibehålla känslan av att vara en liten och personlig byrå med ett gott och prestigelöst klimat, där varje kund och medarbetare känner sig sedd.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker därför en erfaren redovisningskonsult med stort engagemang och god initiativförmåga som vill arbeta med oss.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av löpande bokföring och lönehantering samt upprättande av period- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer.

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet från arbete på en redovisnings- eller revisionsbyrå eller liknande arbetsplats. Du har en positiv inställning i både med- och motgångar. Du har lätt att skapa och bibehålla goda förtroendefulla kontakter och du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ men är samtidigt lyhörd till andras åsikter och arbetssätt. Du arbetar effektivt, strukturerat och lösningsfokuserat, och du tycker om utmaningar. Du är öppen för förändringar och du är kreativ i ditt tänkande och vill gärna bidra till ytterligare förbättringar. Som person är du prestigelös, stresstålig och pålitlig i alla situationer.

Vi strävar efter att bli mer digitaliserade och ser gärna att du är intresserad av att vara med i den processen.

 

Om beskrivningen passar in på dig, skicka in ditt CV och ett personligt brev med angivande av referenser till annika@annikasredovisning.se

 

Tjänsten tillsätts när rätt person påträffas. Urval och intervjuer görs löpande.

 

Välkommen med din ansökan!