Med tåren i ögat måste vi tyvärr meddela att vår fantastiska kollega Kåre Smedberg kommer att lämna oss för att prova sina vingar på en ny arbetsplats. Kåre är en fantastisk person som vi alla kommer att sakna väldigt mycket, och vi önskar honom ett stort lycka till på sitt nya arbete. Kåres sista arbetsdag hos oss blir 2 september.

I samband med att Kåre slutar kommer Malin Brönnert att börja arbeta hos oss. Malin har tidigare arbetat på en advokatbyrå där hennes huvudsakliga arbetsuppgifter har varit att handlägga konkurser samt sköta advokatbyråns ekonomi. Malins börjar hos oss 1 september. Vi hälsar Malin varmt välkommen till oss och ser mycket fram mot att hon kommer hit.

Ni som tidigare haft kontakt med Kåre kommer nu att i första hand ha Malin som kontaktperson här på byrån. Malin kommer att nås på samma telefon-nummer som Kåre tidigare haft.

 

Malin börjar 160901

Malin börjar 160901